Nu ştiu cu cine voi vota, însă ştiu sigur cu cine nu voi vota

Cea mai recentă declaraţie a primului plagiator al ţării vizavi de autostrada A3, care, de ce să nu recunoaştem, îi interesează în primul rând pe cei care locuiesc în Transilvania, dar dacă stăm să ne gândim mai bine nu numai pe ei, a fost că va face cât a făcut şi Boc. Pe lângă tupeul jegos de care a dat dovadă, m-a convins încă o dată că USL-ul (PSD-ul) nu merită şi nu va primi niciodată votul meu. Aşa cum am mai spus-o, nu îi voi înlocui pe unii cu nişte alţii ca să nu se schimbe nimic, ba mai mult, când aceşti nişte alţii dau dovadă de nesimţire.

Întârzierea finalizării acestei autostrăzi a determinat mulţi investitori să renunţe la ideea de a-și aduce afacerile în zonă sau să le mute. Nu avem certitudinea că finalizarea autostrăzilor care sunt acum în lucru va reprezenta un magnet pentru investitori, însă ar trebui să înlăturăm din declaraţiile acestor posibili investitori măcar această motivare, a lipsei infrastructurii rutiere. Să nu mai vorbim că asta ar satisface în primul rând nevoile românilor plătitori de taxe.

Mă întreb dacă se va organiza vreodată un protest pentru a trage un semnal de alarmă că autostrăzile ar trebui să fie printre priorităţile unui guvern. Sincer, mi-aș lua concediu pentru asta!