Un nou obicei al călătorilor din transportul în comun din Cluj Napoca

Un şofer de pe linia 30 a Regiei Autonome de Transport Urban Călători din Cluj Napoca a rămas surprins când toţi călătorii prezenţi în autobuz în ziua de marţi, 13 noiembrie, au aplaudat când a ajuns în staţia de pe strada Memorandumului.

Nu se poate aşa ceva! a declarat doamna Rafila, o bunicuţă de 83 de ani. În fiecare zi mă plimb cu 30-ul cel puţin de 10 ori, dar încă n-am mai întâlnit un asemenea vitezoman. Ar trebui să i se ia carnetul!

Mi-am văzut moartea cu ochii! a declarat un tânăr de 26 de ani. A trecut pe roşu la toate semafoarele, a trecut de pe o bandă pe alta, lumea ţipa, era îngrozită. A luat-o pe contrasens! Mi-am zis că nu cobor întreg din autobuz. Nu credeam că scap cu viaţă. Mă bucur că sunt întreg, şi cine ştie, poate totuşi n-o să mor virgin! a declarat tânărul cu lacrimi în ochi.

Nici nu am putut să-mi pun pe Facebook ultima poză făcută în geamul autobuzului cu noul meu iPhone 5! Mi-am dezamăgit fanii! a declarat mestecând gumă, Ioana, o tânără şi-atât.

Contactat telefonic, şoferul autobuzului a declarat că era foarte stresat din cauză că soţia lui era la maternitate şi dintr-o clipă în alta trebuia să nască. Imediat ce am pornit din staţia de la Şapca lui Ceauşescu, soţia m-a sunat să-mi spună că a născut un băiat. Din acel moment ştiam doar că trebuie să ajung cât mai repede la ei. Am uitat complet că sunt în autobuz. Abia când am ajuns pe strada Memorandumului am realizat că sunt la muncă şi că ar trebui să las călătorii în staţie. Poate unii voiau să coboare. Când am oprit, toţi cei din autobuz au început să aplaude, iar când am deschis uşile au coborât toţi. Probabil au auzit că am deveni tătic şi au vrut să mă felicite. Şi cred că au coborât toţi să pot ieşi din tură mai repede să merg la familie. Ce oameni de treabă! a declarat vizibil emoţionat, Gică Pedală, proaspătul tătic.

Nici un reprezentant al conducerii RATUC nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre acest eveniment.