Arată și altora Muzeul Farmaciei!

La ultima vizită pe care am făcut-o Muzeului Farmaciei, am aflat un lucru îmbucurător: o mare parte dintre cei care i-au trecut în ultimul timp, au făcut-o și pentru că au citit despre el „pe blogurile alea ale voastre”, ca să-l citez pe domnul Crișan. Dacă până la prima noastră vizită pusă la cale de Andrei Aroneț numărul vizitatorilor era în jur de 300 lunar, am aflat că numărul lor a crescut în această lună la aproape 500. Încă e puțin, dar contează că numărul este în creștere. Știu că orarul de vizitare este unul imposibil pentru cineva cu un program fix de muncă și mai știu că în lipsa unei reclame vizibile, mulți încă habar nu au pe lângă ce trec zi de zi, așa că e nevoie de mai mult.

Am avut un banner pe Cluj Arena la meciul dintre U Cluj și Dinamo București.

Avem bannere de susținere a muzeului.

Cum nu aveam un clip de prezentare, Radu Beligăr a fost prins la înghesuială și a fost nevoit să accepte propunerea de a realiza un filmuleț de 30 de secunde.

 

E ca o degustare a unui produs excelent, pe care e musai să-l cumperi și să-l consumi după. Așadar preluați și distribuiți să-l vadă cât mai multă lume.

Și asta nu e tot, pentru că nu ne oprim aici. 😀