Ghiță la interviu

-Mă bărbate, ție nu ți-e rușine să stai toată ziua fără să faci nimic și numai eu să aduc bani în casă? Și nu, ce faci tu cu Vasile cu reparațiile voastre nu se consideră job, i-o tăie Tina scurt înainte să apuce Ghiță măcar să încerce să scoată un sunet. Plata în bere, oricât de convenabilă ți s-ar părea ție, nu e plată. Uite aici, ți-am printat câteva CV-uri. Mâine ieși la vânătoare de joburi. Te-am înțeles timp de 8 luni. Aveai nevoie de o pauză după stresul de dincolo. Și eu am. Și m-am săturat să fiu singura care aduce bani în casă.

Ghiță rușinat le luă și își făcu planul de acțiune pentru a doua zi.

După ce lăsă vreo 5 CV-uri fără să i se dea mari speranțe, ajunge la firma SC SA unde fu întâmpinat cu brațele deschise. Oamenii chiar aveau nevoie de incă o persoană care să se ocupe cu răspunsul la reclamațiile clienților.

-Știți utiliza calculatorul? fu întrebat Ghiță.

-Cum să nu. Oricine știe. Fără el nimic nu se mai poate în ziua de azi, răspunse Ghiță.

-Perfect. Aveți viteză la scris?

-Ca fulgerul doamnă, ca fulgerul!

-Excelent! Aveți aici o foaie A4 cu un răspuns la o reclamație. Dacă reușiți să o transcrieți într-un timp destul de scurt, sunteți ca și angajat, îi spuse tipa și plecă din încăpere.

Reveni după 5 minute, merse în spatele lui Ghiță și citi „Ca urmare a adresei dumneavoastra inregistrata cu nr.1458/15.08.2011 prin care reclamati faptul ca nu ati fost tratat corespunzator de catre angajatul nostru, va informam ca in urma discutiei avute cu acesta”.

-Păi doar atât ați scris? îl întrebă tipa. Parcă ziceați că scrieți ca fulgerul.

-Da doamnă, ca fulgerul. Exact ca el. Din când în când mai lovesc câte o tastă!