Muzeul Farmaciei prezent pe Cluj Arena

Singurul lucru pe care l-am urmărit când am început să scriu pe blog despre Muzeul Farmaciei a fost să încerc, atât cât am putut, să îl fac cunoscut celor care mă citesc. Totuşi am considerat că nu e suficient. Şi atunci mi-a venit o idee nebună “Cum ar fi ca Muzeul Farmaciei să aibă banner pe Cluj Arena?”.

Am făcut rost de numerele de telefon ale oamenilor care ştiam că pot da viaţă ideii şi am început să sun. Primul telefon, a însemnat sfaturi foarte preţioase. Al doilea telefon, prima veste bună: persoana din conducere a părut foarte deschisă la propunerea mea. Al treilea telefon a rezolvat totul la nivel de detalii.

Apoi a intrat în scenă Andrei, a luat tot greul pe umeri şi totul s-a rezolvat.

  

Aşadar Muzeul Farmaciei va avea un banner de susţinere pe Cluj Arena la meciul U Cluj-Dinamo. Sper să fie văzut de cât mai multă lume, iar cei care încă nu au auzit de existenţa lui sau nu l-au vizitat, vor dori să-i trecă pragul. Şi poate avem noroc şi cei de la Digi ne dau o mână de ajutor cu cât mai multe cadre.

Această idee nu ar fi luat viaţă fără sprijinul conducerii clubului de fotbal U Cluj şi a fetelor de la marketing, fără sprijinul agenţiei PR&More, fără sclipirea de geniu a Oanei Olaru-Zăinescu, cea care a creat minunăţie de banner şi a firmei PMA Invest care l-a făcut gratuit.

Vă mulţumesc tuturor că susţineţi un simbol al oraşului!