Dan Petrescu vine să predea ştafeta, după 3 ani, Universităţii?

În familia “U” este sărbătoare. După 3 ani şi 9 etape din acest campionat, echipa de fotbal Universitatea Cluj se întoarce acasă, acolo unde îi este locul. Au fost 3 ani grei pentru jucători, dar mai ales pentru suporteri. Acum Universitatea Cluj are casă nouă, pe care o inaugurează printr-un meci in compania echipei conduse de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar.

Acum 3 ani, după 9 etape, Dan Petrescu şi a lui echipă de atunci, Unirea Urziceni, se aflau pe locul 2 în clasament în urma echipei Dinamo Bucureşti, care avea 22 de puncte. Nu cred că exista o singură persoană care să fi crezut cu tărie şi să fi pariat ceva pe şansa ialomiţenilor de a câştiga campionatul.

Acum, după 9 etape, Ionuţ Badea şi U Cluj, se află pe locul 2 în clasament, în urma echipei Dinamo Bucureşti, care are 22 de puncte. Oare câţi cred cu tărie în şansa Univeristăţii de a lua în acest an campionatul?

Uneori sunt coincidenţe, alteori sunt semne. Cert este că nici atunci, şi nici acum, nimeni nu lua în seamă o echipă care abia se acomoda cu aerul tare al primei ligi.

Să fie acesta anul în care coincidenţele să se concretizeze într-o realitate mult visată? Oricum ar fi, ar trebui să luaţi ştafeta de la Dan Petrescu. Dacă nu pentru acest campionat, măcar pentru următorul. Este timpul ca Ardealul să dea o nouă campioană.