Airsoft6, jucării pentru oameni mari

Chiar dacă știau că va veni și ziua asta, când Laurențiu le-a spus că a cerut-o și în 3 luni fac nunta, tot ca un bolovan venit din spațiu a căzut vestea. După ce și-a terminat fiecare repertoriul de glume despre inchiziția care va urma semnării actelor, au trecut la lucruri serioase.

-Laurențiu e primul. Trebuie să-i facem o petrecere a burlacilor să le curgă scuipat din gură chiar și celor care au realizat filmul The Hangover! zise Paul.

-Eu zic să nu ne limităm la o singură petrecere, continuă Marian. Hai să facem câte una la fiecare sfârșit de săptămână!

Și-au ținut-o așa două luni. Fiecare sfârșit de săptămână îi găsea pe toți în cluburi, iar începutul ei la recuperare, acasă, în pat, cu ligheanul lângă.

-Bă, să vezi la ce m-am gândit! îi zise Paul într-o zi lui Marian. Da, vezi, să nu-i zici nimic lui Laurențiu!

-Hai, zi, să văd ce ți-a mai dospit mintea, zise Marian.

-Știi că acum o dau ăștia că dacă începe războiul ne duc pe toți și apoi e pe sistemul scapă cine poate. Mă gândeam să i-o facem lui Laurențiu! Am găsit magazinul online airsoft de unde putem comanda replici de arme adevărate, veste tactice, pistoale airsoft, măști și ochelari de protecție, bocanci folosiți de trupele de elită și tot felul de alte accesorii de război. Îl îmbătăm zdravăn în weekend-ul ăsta și după ce adoarme mergem într-o pădure, îl îmbrăcăm în echipament, pregătim terenul și când începe să se trezească îi spunem că la o lună după nuntă a început războiul, ne-au luat și ne-au dus pe front, că acum două zile s-a lovit la cap și de atunci ne-am tot rugat să-și revină, că ne bucurăm că e ok, că și-a revenit, dar acum trebuie să omorâm niște ruși. Băgăm toată treaba asta pe repede înainte să nu aibă timp să realizeze ce se întâmplă, filmăm tot și apoi o să avem material de distracție o viață întreagă!

Totul era aranjat. Laurențiu începu să-și revină, fiecare își ocupă locul în „tranșee”, iar când deschise ochii, Paul începu să-i zică povestea.

-Frățiuer, credeam că te-am pierdut. Te-ai lovit la cap acum două zile și de atunci ai zăcut inconștient. Știi, la o lună după nunta ta a început războiul și…

Nu mai apucă să zică nimic că ceilalți începură să râdă și toată treaba se fâsâi. Asta nu i-a împiedicat să facă două echipe și s-o pună de un mic război.