Cred că cineva din Primăria Cluj-Napoca are firmă de plantat stâlpi

În Parcul Cetățuie există câțiva stâlpi. Pe majoritatea există câte o bucată de metal pe care e inscripționat Primăria Cluj-Napoca. Rezultă că sunt ai Primăriei. Acum ceva timp, o creangă s-a desprins dintr-un copac și căzând pe cablurile (sau cablele pentru cei ce lucrează în domeniu) susținute de stâlpi, l-a doborât pe cel de lângă gangul ce duce la hotel. Acum dacă mă uit la dată, observ că s-a întâmplat fix acum o lună. Tot pe 13.

La fix o lună, a mai căzut o creangă. La fel, s-a oprit pe cabluri, le-a întins foarte mult și, probabil dacă mai vine un vânt care să miște creanga căzută, cred că sunt șanse mari să fie nevoie de o nouă înlocuire a stâlpului de lângă gang.

20130614_072319

Să fi prins monstrul din Som Meșș?

stalp2

Probabil dacă era fixat mai bine la bază, se rupea până acum. Cred că acum îi pare rău.

stalp4

Ieri, pe la ora 16:00, era mare zarvă în jurul acestei crengi. Vreo 3 fotografi și 10 fete se așezau în diferite poziții să imortalizeze natura.

stalp3

Da, e afectat și cel din capătul de jos al rețelei. Poate cineva așteaptă să cadă amândoi.

Mi-e greu să cred că nu se cunoaște această situație la nivelul Primăriei, dar mă întreb de ce durează atât de mult degajarea zonei. Când a fost vorba de înlocuirea celui căzut, până la sfârșitul zilei a fost înlocuit. Rapid, aș zice eu. De ce când e vorba de a înlătura o cauză care poate duce la ruperea stâlpului, cei din Primărie se mișcă în reluare sau deloc? Cineva are de câștigat doar de pe urma înlocuirii stâlpilor, nu și de pe urma întreținerii lor? Atunci, să fie concediat!