Cineva de la CFR Cluj minte

Azi am ajuns la casa de bilete a stadionului CFR Cluj. Nu pentru că sunt un suporter înfocat, ci pentru că am fost rugat de cineva să-i cumpăr 3 bilete la meciul pe care cei de la CFR îl vor juca împotriva celor de la Basel. Omul voia bilete într-unul din sectoarele centrale ale terenului, dar ajuns lângă casele de bilete am realizat că nu sunt şanse să-i fac pe plac. Nu pentru că nu voiam eu, ci pentru ca ni s-a spus că nu mai sunt bilete decât în sectoarele 37 şi 45 la Tribuna 1, 19 la Tribuna 2 şi 24 la Peluza 2. După o consultare telefonică, am cumpărat biletele într-unul din sectoarele în care, conform celor de la case, mai erau bilete.

Apoi am citit asta:

Personal, mi-e indiferent dacă se joacă cu casa închisă sau dacă se joacă cu tribunele goale, însă dacă se dovedeşte că ce e în captura de mai sus e adevărat şi la ora meciului vor exista locuri libere în celelalte sectoare mai centrale, eu pic puţin naşpa în faţa celui care m-a rugat să-i cumpăr biletele.

Probabil în urma ploii, stadionul celor de la CFR Cluj a devenit mult mai mare peste noapte şi cele 5 sectoare numără vreo 10 mii de locuri, or poate cei de la CFR Cluj au ales să-şi mai bată joc încă o dată de suporterii care vor să scoată un ban să vadă un meci.

Cert e că cineva minte. Şi ăla e Iuliu Mureşan sau sunt cei de la casa de bilete.