BonBon pentru ham-ham!

De când mă știu mi-au plăcut câinii. Cu toate astea am stat mult pe gânduri dacă să țin sau nu un câine în apartament. Poate prea mult. Acum îmi pare rău că nu am făcut-o mai repede. Poate, totuși, a trebuit să aștept să apară Toto. Mai ales că după durerosul moment de acum jumătate de an, nu credeam că voi mai avea forța necesară să îmi asum responsabilitatea pentru un câine.

Până la urmă am făcut-o și nu mă opresc aici. Ori de câte ori va fi nevoie și voi putea, voi ajuta cu dragă inimă când va veni vorba de căței. Știu că pentru mulți dintre voi copiii, bătrânii și, în general, oamenii sunt mai importanți, dar am încredere că voi, dacă nu vreți să ajutați cățeii, cu siguranță veți dona și vă veți implica în alte acțiuni care să-i vizeze pe oameni în mod direct. Programul Direct debit a celor de la Habitat for Humanity e numai bun pentru bunele voastre intenții și gânduri.

Pentru cei care vor să ajute cățeii, pot s-o facă într-un mod dulce. La propriu. Magazinul BonBon Candy, care te așteaptă într-o atmosferă de poveste cu zeci de sortimente de dulciuri numai bune de luat acasă, încercat și apoi revenit după o altă doză, a pregătit pachețele de dulciuri cu care împaci ambele tabere. Tu le cumperi, le mănânci și zici minute în șir yam-yam, mmm mmm mmm, te lingi pe bot și te cerți în fața oglinzii că nu ai luat mai multe, iar ei vor dona 70% din venit către trei asociații pentru protecția animalelor Arca lui Noe, ClujAsociatia Trei Frati Patati și Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA.

bon bonPoza e de pe contul lor de Facebook, dar, spre norocul meu, am luat fix combinația asta. La cât de repede le-am mâncat, nici o cameră foto din lume nu apuca să surprindă pachețele pline.