Ce crezi că înseamnă fericirea?

Sau poate mai bine întreb ce te face fericit sau poate ce crezi că te-ar putea face fericit? Probabil câți oameni, atâtea răspunsuri. Or fi banii, funcția, prietenii, mașina, iubita, echipa de fotbal sau toate astea la un loc? Ce simplu ar fi dacă s-ar găsi la ABC-ul din colț. Într-o zi ar încasa cât toate mall-urile la un loc, timp de un an, și am scăpa de-o grijă.

Cu siguranță sunt mulți care știu deja răspunsul, dar cu toate astea nu sunt fericiți. Oare ce-i oprește să fie fericiți?

Dragoș Bîrlea va încerca să răspundă la această întrebare printr-un workshop de 5 episoade. Ca un serial. Acțiunea nu se repetă, dar are o foarte mare legătură cu cea din episodul precedent. Începe la ora 18, ține două ore și se difuzează pe 23 și 29 aprilie și 9, 16 și 23 mai, în exclusivitate la Complex Universitas (intrare parc Babeș din strada Plopilor, et. 1, Sala Lifelong Learning).

E pe bază de înscrieri, numărul de locuri este limitat și se ocupă în ordinea primirii e-mail-urilor, așa că dați send către contact@dragosbirlea.ro.

Eu v-am informat. De acum depinde de voi!