Cum am devenit specialist cu o singură postare

Dacă nu aţi citit postarea cu şi despre pepenele roşu, vă invit să o faceţi acum. Cred că după cea cu presupusa apariţie a celor doi sori pe cerul Clujului, a fost postarea care mi-a oferit cele mai multe surprize. Bine, de fapt au fost două, dar foarte interesante.

A fost pentru prima dată când un site de ştiri online mi-a preluat postarea. De fapt a fost pentru prima dată când s-a procedat corect şi s-a preluat doar o parte din text, iar pentru cealaltă s-a pus link spre postarea mea. O situaţie win-win. Chapeau Daniel Iftene, mulţumesc Foaia Transilvană!

A fost pentru prima dată când am fost contactat să particip la o emisiune televizată. Când mi-am deschis mailul şi am citit invitaţia domnului Cornel Crişan, iniţial am început să râd, apoi m-am întrebat Ce să caut eu la o emisiune tv?, ca într-un final să consider invitaţia o oportunitate, o experienţă nouă, ceva cu care nu mă întâlnesc în fiecare zi. În cel mai rău caz, ieşea rău. Nu am stat foarte mult pe gânduri şi am cerut detalii despre ziua şi ora la care va avea loc emisiunea, iar a doua zi dimineaţă eram pe holul TVR-ului. Ce-a ieşit, vă las pe voi să vedeţi dacă aveţi răbdare vreo 16 minute 😀

Nu ştiu cum se vede din exterior, dar eu m-am simţit tare bine şi asta e tot ce contează. Cu siguranţa Irina şi Dodo au marele merit pentru asta. Am avut şi emoţii, dar ei mi-au transmis din starea lor de bine şi până la urmă a fost perfect. Vă mulţumesc, aţi fost minunaţi! Păcat că ora la care se difuzează emisiunea Bună dimineaţa Transilvania se suprapune peste programul meu de muncă şi nu pot s-o urmăresc.

Până la urmă nu putem fi toţi specialişti în 2.0, trebuie să existe specialişti şi în alegerea pepenelui roşu. 😀