Bloggerii iau cu asalt Kogălniceanu

Pe 28 mai bloggerii vor pune stăpânire pe o stradă întreagă din Cluj Napoca pentru că și-au pus în plan realizarea unui record, o frigăruie de 100 de metri. Nu va fi ușor, dar nici imposibil, mai ales că în mare parte lucrurile s-au cam rezolvat. Avem mulți pui fericiți care vor fi înșirați pe frigăruie alături de cârnați și kaizer, și astea toate vin tocmai din Bacău de la Agricola. Tot ce ține de vatră (cărămizile, planșele de susținere și cărbunii) este oferit de bauMax, iar inoxul fără de care nu se poate realiza frigăruia este pus la dispoziție de CSI România și Italinox. Și apoi să te ții bine de nas, pentru că avem ceapă tocmai de la mama ei de acasă de la Pericei. Îmi amintesc când mergeam spre casă de la Oradea și vedeam cununile de ceapă înșirate pe la fiecare poartă, era musai să o sun pe mama și să comand fasole, dar asta e altă poveste. 😀

Cel puțin pentru o zi, Florica și Zicu de la TVDeceLorand MinyoRuben KislakiGroparuAnda CăliniciDan CiuleaAlex UrsaDaniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian GogSandaMironeascaAdrianaMihaela, Alex BartișAndrei AronețMarian HurducașRaluca CrisanLush@MariuspanRobertMaria EftimieAndrei PalatkasVlad ilariantu‘, DoruPușcașLaideePurplAlmaZăineascaPsaico, vor schimba tastatura cu niște cuțite și vor demonstra că sunt pricepuți și într-ale bucătăriei, nu doar la scris.

Eu sper să fiți curioși cum arată o frigăruie de 100 de metri și să veniți și voi. Ar fi fain să fie cât mai multă lume, că nu se realizează în fiecare zi un record.