Dacă eşti sau vii la Cluj weekendu’ ăsta e perfect!

I-am rămas dator lui Geocer cu un răspuns la comentariul său de aici şi acum pot să îi dau unul. Aşadar, din marea frigăruie de 100 de metri va putea gusta orice persoană căreia i se va face poftă văzându-ne cum o preparăm. Ar fi bine să fii acolo! 😀

Frigăruia e oarecum o donaţie aşa că e păcat să rupem firul şi o vom dona la rândul nostru. Pentru fiecare o sută de grame din bunătatea de frigăruie, doritorii vor trebui să lase într-o urnă special amenajată la locul faptei minim 5 lei şi maxim cât îl lasă inima. Din urnă banii vor ajunge fix în contul Asociaţiei pentru solidaritate şi Empatie „Claudia Safta” şi vor fi folosiţi pentru copiii cu nevoi speciale, mai precis a tinerilor cu insuficienţă renală cronică. De fapt donaţia o veţi face voi, dar mânaţi de papilele voastre gustative. Mai multe detalii puteţi citi la maestrul bucătar Adi Hădean.

Parte faină e că nu e singurul eveniment din această perioadă: TVdece-ii pregătesc o nouă petrecere marcă proprie, iar Psaico şi al lui Cluj Life ne prezintă o expoziţie cu imagini din viaţa de noapte a Clujului. Ambele evenimente vor avea loc în Le General.

No, hai la Cluj!