Data viitoare îl duc la Primărie!

Nu știu dacă e vreun clujean mai revoltat decât mine când vine vorba de cei care nu adună după câinele lor. Îi urăsc, le doresc să se împiedice, iar contactul dintre fața lor și trotuar să fie amortizat de un caca din ăla lăsat de ei sau de cei ce li se aseamănă în comportament.

În cele ce urmează nu încerc în nici un fel să le găsesc vreo scuză. Nu o au! Însă…

Marți, am fost cu Toto la veterinar. Am luat-o pe strada Rahovei și apoi pe Rosetti. Pe Rahovei, chiar înainte să intrăm pe Rosetti, Toto a găsit un wc și a zis să profite de moment. M-am întors cu spatele, că-i cam rușinos, iar la final am scos punga și am curățat. Cu lesa într-o mână și cu punga în cealaltă, mi-am continuat drumul, căutând cu privirea un coș de gunoi. Degeaba. Am ajuns la jumătatea străzii Rosetti și nici urmă de el. După ce am mai făcut un sfert de Rosetti, Toto a găsit un alt wc. Din nou, a profitat. Din nou, am curățat și am continuat să localizez un coș de gunoi. Același rezultat. Nici urmă de el. Mi-am continuat drumul, de această dată cu două pungi într-o mână și cu lesa în cealaltă.

În capătul de jos al străzii Rosetti, am zărit un coș de gunoi, numai că era pe partea cealaltă a străzii Eremia Grigorescu. Norocul meu a fost că trebuia să traversez. Altfel, cine știe, cred că aveam ocazia să mă vadă jumate orașul plimbând două pungi cu caca de câine.

Domnule Boc, chiar nu se găsește un amărât de coș de gunoi care să fie montat pe strada Rosetti?! Amintiți-vă că pentru strada Memorandumului ați montat unul în aceeași zi în care v-a fost semnalată lipsa lui.