La ce ne ajută o baterie externă?

Mi se pare mie sau toți producătorii de telefoane au uitat că acestea funcționează cu ajutorul bateriei? Vedem aproape zilnic noi lansări de telefoane, care mai de care cu aplicații avansate, însă toate au aceeași problemă: bateria nu te tine decât o zi sau chiar mai puțin. Au apus de mult zilele în care aveam Nokia 1310 și mă ținea bateria o săptămână.

O soluție la această problemă, care pare să afecteze toți posesorii de gadget-uri inteligente, o reprezintă bateriile externe.

Ce este o baterie externă?

O baterie externă este un încărcător de rezervă pentru telefon sau alte dispozitive electronice. Capacitatea diferă în funcție de model și se încarcă la priză, calculator sau solar.

În general, bateriile externe sunt construite pentru a fi ușor de transportat, pentru că, evident, pe lângă faptul că trebuie să cari cu tine telefonul sau alt gadget, trebuie să iei cu tine și acest încărcător de rezervă. În caz că rămâi fără baterie la telefon, trebuie să o ai la îndemână.

Avantajul acestor baterii externe este că îți pot încărca mai multe gadget-uri, nu doar telefonul. Mai mult decât atât, există unele care au două USB-uri incluse cu care poți încărca două gadget-uri în același timp.

Nu știu ce-aș putea să vă mai spun despre bateria externă. Este o chestie atât de simplă, dar foarte utilă pentru oricine are un telefon.