O nouă speranță pentru Gigi Becali. Patriarhul Daniel a solicitat eliberarea lui

Analizând ultimele donații pe care biserica pe care o administrează le-a încasat în ultima perioadă și văzând că rugăciunile nu-l ajută deloc, patriarhul Daniel a decis să ia atitudine și să solicite public eliberarea lui Gigi Becali. “De când drept credinciosul Gigi Becali a fost închis, cifra de afaceri a bisericii s-a redus cu 60%, iar acest lucru nu poate decât să dăuneze, în primul rând nouă, dar și credincioșilor, care nu se vor putea bucura de alte noi biserici și de sunetul mântuitor al clopotelor de duminică dimineața. Ar trebui eliberat!” 

daniel-patriarhÎntrebat dacă este normal ca biserica să se implice în actul de justiție, patriarhul Daniel a lăsat de înțeles că religia și credința ar trebui să fie mai presus de lege. „Și ce dacă a sechestrat niște oameni sau a mai jignit pe câte o hahaleră? E singurul? Nu! Dar e singurul care a dat bani serioși după fiecare faptă mai nelalocul ei. Ai putea spune că s-a căit de fiecare dată, a donat bani pentru casa domnului, noi ne-am rugat pentru el și toate păcatele i-au fost iertate. Nimic din ce e pe pământ nu contează, ci doar ce e în viața de apoi!” a declarat vizibil iritat patriarhul.

Partenerii de poker ai lui Daniel au lăsat să se înțeleagă că acesta a solicitat ajutorul omologilor săi de la Muntele Athos, preferând să continue să împartă cu aceștia donațiile milionarului, decât să rămână fără un șfanț.