Cupa Liceelor, ediția a 9-a, a debutat ieri

Așa cum ne-a obișnuit și în edițiile precedente, Cupa Liceelor a debutat cu meciuri spectaculoase, goluri multe și evenimente notabile. Nu mai puțin de 65 de goluri s-au marcat în cele 10 meciuri ale primei zile, înregistrându-se chiar și diferențe de 9 goluri, că tot e ediția cu acest număr, în meciul jucat de elevii Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau” și cei ai Liceului “Janos Zsigmond”. 10-1 a fost scorul final, pe care dacă ar fi să-l caracterizăm într-un singur cuvânt, probabil cel mai potrivit ar fi spectacol.

Foto de Tiberiu Matei

Foto de Tiberiu Matei

Invitatul special al acestei ediții a Cupei Liceelor a fost Cristi Dulca, fost jucător al echipei naţionale a României şi unul dintre foștii antrenori ai echipei de fotbal Universitatea Cluj. Acesta a dat lovitura de start la primele două meciuri ale zilei și s-a declarat încântat de atmosfera pe care a găsit-o la Baza Sportivă “Unirea”, spunând că astfel de competiţii sunt benefice pentru liceeni.

Editia a 9-a a Cupei Liceelor la fotbal se desfășoară pe terenurile Bazei Sportive Unirea în perioada 21 mai – 30 mai, urmând ca finalele competiției să se dispute în Sala Sporturilor “Horia Demian”, pe 5 iunie. Toate informațiile despre Cupa Liceelor pot fi accesate la secțiunea Cupa Liceelor 2013 de pe site-ul www.ovidiublag.ro, dar și pe pagina oficiala de Facebook a Bazei Sportive Unirea.

Bineînțeles, puteți face asta și accesând link-ul care stă ascuns pe bannerul Cupa Liceelor 2013 din dreapta, dar oricând gata să vă ducă la cea mai bună sursă de informații a acestui eveniment.