Cupa Davis, din nou la Cluj! România-Danemarca

Când zic România-Danemarca, îmi amintesc de meciul de fotbal încheiat la egalitate 2-2, în urma căruia România a pierdut calificarea la Campionatul European din 2004. Asta pentru că în 1987 eram prea mic să-mi amintesc că România a jucat cu Danemarca, de această dată la tenis, și a pierdut 3-2.

Nu știu dacă ar trebui să pornim de la ideea de „revanșă”, atât pentru tenis, cât și pentru fotbal, însă în perioada 1-3 februarie, la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor, România are șansa să învingă Danemarca, în meciurile de Cupa Davis care contează pentru Grupa I Zona Euro-Africană.

foto: Facebook - Hai și tu la Cupa Davis!

Publicul clujean, și nu numai, are șansa să-i vadă la lucru pe tenismenii Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi și Patrick Ciorcilă, ultimul dintre ei, un clujean de 16 ani.

Meciurile de simplu vor începe la ora 13:00, iar meciul de dublu de sâmbătă va începe la ora 15; toate vor fi transmise în direct de TVR 1.

Biletele se găsesc pe Eventim și în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Humanitas, Cărturești și agenția Teatrului Național.

Hai și tu la Cupa Davis!