Unde-or fi fraţii?

Cred că principala grijă a presei din Cluj nu a fost rezultatul partidei, ci mai degrabă dacă fraţii Bultoc vor veni sau nu la meciul pe care U Cluj urma să-l joace în compania celor de la Rapid. Au avut bilete de avion, dar se pare că le-au anulat în ultimul moment (stiridesport.ro). E mai puţin importantă prezența lor la meciuri. Nu ei joacă. Treaba lor e să asigure partea financiară. E adevărat că telefoanele de afaceri se pot da și din lojă, dar dacă situația o cere și sunt nevoiți să plece în mijlocul meciului să rezolve diferite probleme, fără nici o legătură cu jocul echipei, oare nu se interpretează? Iar o asemenea interpretare nu poate dăuna echipei?

Oarecum e de înţeles interesul presei pentru acest subiect, având în vedere ultimele evenimente privitoare la patroni, antrenori sau preşedinţi de club. Cu toate astea, dacă aceşti fraţi sunt pe bune noii patroni de la U Cluj, dacă vor reuşi să stea departe de lumina reflectoarelor camerelor de filmat, de blițurile aparatelor foto, de emisiunile sportive de 2 bani găuriţi, vor câştiga simpatia suporterilor şi a iubitorilor de fotbal, care nu sunt neaparat suporteri declaraţi ai unei echipe.

Nu toți sunt niște războinici ai luminii călare pe maybach, nu toți vor să guste din căcatul mediatic al zilelor noastre, iar dacă asta îi caracterizează pe cei doi frați, eu sunt fanul lor numărul unu.