Puţină culoare în viaţa de student – Colorama studenţească

Pe vremea când eram student la Oradea, printre singurii oameni care îmi uşurau viaţa şi mă ajutau să fiu la zi cu cursurile, chiar dacă nu mergeam la toate, erau băieţii de la xerox. Tot ce trebuia e să iau un curs de la un coleg, îl duceam la ei şi ei mă actualizau. Uneori adunam mai multe cursuri sau laboratoare şi le lăsam de pe o zi pe alta, pentru că erau foarte ocupaţi. Fiind în aceeaşi clădire, la acelaşi etaj, şi pentru că îi vizitam tot la două zile, eram ca membri unei familii care se vizitau. Cu mine în rol de vizitator. 😀

Mă gândesc cum ar fi fost viaţa mea de student, dacă as fi avut la ei un card de fidelizare, care să-mi ofere nişte %reduceri%. Probabil se bucurau şi mai mult cluburile şi barurile din oraş, dar cu siguranţă cel mai mult mă bucuram eu.

Studenţi din ziua de azi, voi sunteţi mai norocoşi, cel puţin voi cei din Cluj Napoca. Colorama vrea să vă coloreze puţin viaţa studenţească, pe baza carnetului de student. Cam toţi îl aveţi, nu? Tot ce trebuie sa faceti e să mergeţi cu el până pe strada Samuil Micu nr.12A, de unde să vă ridicaţi 6 vouchere de reduceri de până la 20%. Să nu rămâneţi prea surprinşi când veţi afla că aţi fost înscrişi automat în concursul Colorama Studenţeacă şi riscaţi să câştigaţi o tabletă Myria.

Sa nu spuneti ca nu v-am informat!