Informaticienii de la Cupa Liceelor şi-au “programat” prezenţa în semifinală

Ieri a fost o zi plină la Cupa Liceelor. Goluri multe şi surprize de proporţii. Chiar dacă vremea a fost mai potrivită pentru o partidă de pescuit, cu nori şi puţină ploaie, liceenii s-au mobilizat, au ignorat vremea şi au jucat un fotbal de calitate.

Cel de-al treilea meci al zilei a adus marea surpriză. Deţinătoarea trofeului ultimelor două ediţii, echipa liceului Anghel Saligny, a fost eliminată de echipa liceului de Informatică. Cu un joc mult mai calculat şi bazat pe contraatac, informaticienii au reuşit să marcheze două goluri, o diferenţă menţinută şi spre final când au reuşit cu un lob unul dintre cele mai frumoase goluri ale competiţiei ducând scorul la 3-1. Până la finalul meciului, campioana en-titre şi-a trecut în cont încă un gol, dar nu suficient pentru a-i asigura calificarea.

O altă surpriză şi scorul sferturilor de finală s-au înregistrat în meiciul dintre echipele liceelor Edmond Nicolau şi LPS. Liceenii de la LPS s-au impus cu 9-0 asigurându-şi un loc între primele cele mai bune 4 echipe ale turneului.

Augustin Maior s-a impus în prima partidă a zilei cu 2-0 în faţa celor de la SAMUS, iar cei de la Augustin Borza au câştigat meciul cu cei de la liceul Lucian Blaga, fiind a patra echipă calificată în semifinale.

Cupa Liceelor ia o pauză până duminică, 3 iunie, la ora 10:00, când vor începe meciurile din semifinale.

Ora 10:00 – “Augustin Maior” – “LPS”
Ora 11:00 – “Alexandru Borza” – “Informatică”

Mai multe poze de la meciurile din cadrul Cupei Liceelor puteţi găsi pe contul de facebook al lui Rus Daniel.