Cupa bloggerilor şi Cupa Liceelor

Echipa bloggerilor şi twitteriştilor din Cluj va participa din nou la două competiţii fotbalistice. Prima, Cupa bloggerilor, va avea loc în perioada 25-26 mai la Mediaş, iar a doua, Cupa Liceelor, va avea loc în Cluj Napoca în perioada 19 mai – 5 iunie. Nu, nu suntem liceeni, deci nu participăm la întreaga competiţie, ci vom susţine doar meciuri demonstrative în compania antrenorilor de sport şi a foştilor jucători de fotbal.

Pentru Cupa bloggerilor de la Mediaş trebuie să ne pregătim cu foarte mare seriozitate, deoarece vom fi echipa pe care toţi îşi vor dori s-o răpună. Cele două ediţii câştigate până acum cred că reprezintă motive suficiente pentru celelalte echipe din competiţie. Bineînţeles că nu vom neglija nici pregătirile pentru meciurile demonstrative de la Cupa Liceelor pentru că ar fi păcat să o facem de oaie în direct la TVR Cluj. Nu se cade. Avem o imagine de menţinut.

Şi apropo de imagine, vom fi echipaţi din nou de Ancada. Trebuie să fim la înălţime. Măcar aşa să răsplătim bunăvoinţa managerului Ancada, Adrian Cosma, care şi-a asociat din nou numele cu echipa clujeană.

Să vedem dacă vom reuşi să aducem a treia cupă la Cluj.