Lansare produs sigina.ro

După multe postări cu și despre fotbal, subiect de interes în special pentru bărbați, a venit timpul să apară o postare și pentru doamne și domnișoare. Nu m-am gândit vreodată că voi scrie despre așa ceva, dar…

Se pare că totul a pornit de la dorința Siginei de a avea gene mai lungi. Cred că știe toată lumea că dacă o femeie vrea ceva, obține. Câțiva chimiști foarte pricepuți, s-au jucat în laboratoarele lor cu ceva substanțe active și au scos un produs pe placul ei. Testat însăși de Sigina se pare că produsul dă rezultate, iar ea vi-l recomandă. Se numește Eye Lash Enhancer, este testat dermatologic, notificat la Ministerul Sănătății și se poate cumpăra exclusiv de pe site-ul Siginei cu 99 lei.

Ca un nepriceput într-ale cosmeticelor sau cosmeceuticelor eu mă opresc aici. Site-ul Siginei conține mai multe informații despre acest produs, intrați acolo și bombardați-o cu întrebări.

Dacă v-a trecut prin cap măcar pentru o secundă să mă întrebați dacă vreodată voi folosi așa ceva, răspunsul meu este nu. Am genele atât de lungi și de perfecte 😀 încât de-a lungul vieții am fost nevoit să suport privirile ucigătoare și pline de invidie ale femeilor.