Vrei un weekend de 5*****?

Mi-aş face griji să nu vrei!

Treaba e simplă. Cel mai fain hotel de la noi din oraş, da ai ghicit, City Plaza s-a gândit să ofere în luna iubirii două premii pe cât de atractive, pe atât de neconvenţionale, îndrăgostiţilor de toate vârstele şi celor dragi lor.  Dacă îţi place cum sună, urmează sfaturile de mai jos.

Mă gândesc că ai un cont de Facebook, nu? Perfect. Click aici şi vei ajunge direct pe pagina de Facebook a hotelului City Plaza, unde cu un simplu Like pe pagina de profil şi apoi un Tag (cu numele tău) într-una din fotografiile concursului Un deliciu de concurs vei fi înscris automat în competiţie. De acum poţi să începi să complotezi în tihnă surpriza pentru persoana iubită.

Şi acum să îţi povestesc mai multe despre frumoasele premii, două la număr. Aşadar…tadadadatadaaaa!

În spatele cortinei cu numărul 1 te aşteaptă un Romantic weekend. Două zile în care tu şi iubirea ta veţi fi trataţi regeşte cu şampanie de cea mai bună calitate,  o cină romantică, cum altfel decât la lumina lumânărilor, o noapte în cele mai fine aşternuturi ale unei camere de 5*, mic dejun la pat ca-n filme şi pachete SPA mai ceva ca la Techirghiol.

Pentru cei care nu au părinţii aproape, bona tocmai a fost concediată, iar creşele sau grădiniţele nu sunt deschise la ore târzii din weekend, City Plaza are mereu o soluţie oferindu-le un delicios şi relaxant Family brunch. Cu premiul din spatele cortinei cu numărul 2 veţi petrece o duminică relaxantă alături de întreaga familie şi vă veţi delecta cu un meniu consistent pe acorduri de jazz, fără să fiţi mereu cu ochii pe copii, pentru că ei se vor bucura de un spaţiu de joacă special amenajat.

Pentru cei care nu mai au răbdare până la tragerea la sorţi din 14 februarie la ora 16:00, când se va încheia acest concurs şi cum astfel de cadouri nu ar da niciodată greş indiferent de ocazie, e bine de ştiut că de aceste pachete puse la dispoziţie de City Plaza puteţi beneficia încă din 30 ianuarie. Exact..încă de alaltăieri!

Aşadar, nu uitaţi:

City PlazaLikeTag photo pentru Romantic weekend sau Tag photo pentru Family Brunch.

Mulţumim City Plaza!