Avem nevoie de voi, dar trebuie să plătiţi

Facem un apel către suporterii noştri să vină la stadion să ne susţină, pentru că ei reprezintă al 12-lea jucător.

Dacă avem suporterii de partea noastră, nu ne învinge nimeni.

Suporterii ne-au împins spre victorie.

Am învins datorită suporterilor care au fost de partea noastră şi ne-au susţinut pe tot parcursul meciului.

Mai sus avem declaraţii date înainte sau după fiecare meci de fotbal, care pentru mine reprezintă fix un mare nimic. Singurul lucru pe care îl fac suporterii, este atmosfera de pe stadion şi cam atât. Încă nu s-a inventat suporterul care prin puterea ole-ului sau al huo-ului să îi dea aripi unui jucător, iar acesta să joace magistral sau dimpotrivă.

Dacă tu ca patron de club de fotbal, consideri că suporterii îţi poartă echipa pe cele mai înalte culmi ale talentului fotbalistic, lasă intrarea liberă. Stadionul va fi plin ochi la fiecare meci, iar victoria garantată. La atâta suporter pe metru pătrat, e imposibil să fie altfel. Victoriile aduc trofee, iar trofeele aduc bani. La fel şi sponsorii, care nu vor sta departe de o asemenea masă de oameni şi de o echipa de succes. Doar participarea în Champions League ar aduce pe lângă faimă, cam de 4 ori mai mult (17,7 mil euro) decât s-ar obţine din vânzarea abonamentelor pentru fiecare loc din stadion (23.500 locuri), la valoarea maximă (700 lei).

Decât să îmi ceri mie bani să te susţin şi să te ajut să câştigi, aşa cum singur o spui, nu mai bine joci tu bine, câştigi trofee şi campionate şi îţi asiguri finanţarea?