Atenție la minciunile reprezentanților ENEL!

Am primit următoarele două fotografii:

Conform celor scrise, reprezentanții Enel se vor afla în zona dumneavoastră și vă vor informa. Dacă informarea o vor face la fel de corect cum e în textul de pe aceste flyere, mi-e deja milă de viitorii lor clienți. Nu va fi repartizat nimeni aleatoriu, așa cum ne informează flyerul Enel, comparând domeniul energiei electrice cu sistemul de pensii private, ci totul se va întâmpla așa cum am descris aici. În fine. Fiecare agent de vânzări își câștigă pâinea vânzându-și marfa după ce a împachetat-o în cuvinte frumos și atent alese, că alea nu costă nimic. În schimb, când vine vorba de prețuri, reprezentanții Enel fac o mare măgărie și mint cu nerușinare.

Afișează prețurile cu tot cu tarifele reglementate pentru ceilalți furnizori, iar în cazul lor, ca să îți fure ochiul, îl afișează fără tarifele reglementate, adică 0,18499 lei/kWh. Prețul de 0,189 lei/kWh, după ce i se adaugă tarifele reglementate, ajunge la 0,37399 lei/kWh. Doar că afișând prețul real, nu mai e cel mai mic de pe piață!

Așadar, doriți să fiți parte a unui contract în care partenerul te minte încă de la început?

Și încă ceva, orice furnizor de energie electrică sau reprezentant al acestuia ar trebui să știe că dacă e vorba de energie electrică e kWh, nu kW!

Update:

Am primit un email de la Biroul de Presa Enel Romania: