Radu Mazăre sare în sprijinul naţionalei României

Deşi au pierdut ambele meciuri ale barajului cu Grecia pentru calificarea la mondialul din Brazilia, naţionala României mai are o şansă să simtă că e acolo datorită primarului din Constanţa, Radu Mazăre.

“Am fost foarte dezamăgit după meciurile naţionalei, mai ales că am pierdut un pariu cu frumoasa Claudia Domingues, căreia i-am zis că naționala se califică, iar eu îmi mut vara asta biroul la Rio.” a declarat primarul Mazăre.

“Naţionalist din fire, am zis că trebuie să fac ceva pentru milioanele de români, dar mai ales pentru constănţenii mei. Dacă naţionala nu merge la Rio, aducem Rio la naţională! Deja am vorbit cu Juan Tavarez da Silva şi mi-a promis că îmi aduce 1000 de brazilience. O să fie mai tare ca la Rio! De asta pot să vă asigur eu. Mai mult, organizăm noi un campionat de fotbal, la care vom invita echipe naţionale pe care a reuşit să le bată România la scor, să nu avem surprize, şi aşa ne vom asigura că echipa noastră va câştiga competiţia. Ce dracu, doar ştiu cum să organizez treburile să câştig!” a continuat domnul primar, făcând cu ochiul.

“Sper, totusi, ca naţionala să nu-mi facă vreo surpriză neplăcută și să nu câștige, că de ruşine va trebui să-mi dau demisia, iar eu mă simt perfect în funcţia de primar!” a mai declarat domnul Radu Mazăre.

Surse apropiate primarului ne-au declarat că deja s-a dat comanda pentru un apostol Andrei la scara 200:1 care să rivalizeze statuia din Brazilia, astfel încât turiştii să nu simtă nici o diferență.

Radu Mazare