Românii au făcut un grătar înainte de Robbie Williams

În pauza generată de schimbarea decorului lui Olly Murs şi pregătirea scenei pentru marele artist Robbie Williams, zecile de mii de oameni prezenţi pe hipodromul Krieau din Viena au rămas uimiţi când au văzut un grup de oameni făcând un grătar.

“Experienţa concertelor din România, indiferent că au avut loc în aer liber sau într-un loc închis, ne-a împins să fim pregătiţi pentru orice. Şi cum de această dată concertul e în aer liber, am zis ca ar fi păcat să nu profităm de întârzierea cu care eram siguri că va începe şoul!” a spus Agaftea Flurie, un fan al lui Robbie Williams.

Deşi iniţial austriecii, nemţii, ungurii, românii şi celelalte naţii ce completau Turnul Babel s-au îndepărtat de locul cu pricina, în scurt timp au format cozi pentru a cumpăra un mic sau o pulpă prăjită.

editat“Când am simţit mirosul, n-am putut să mă abţin! Am luat doi mici!” a spus Frank, un neamţ din Germania.

“Nu ştiu cum de le-a venit ideea, dar au fost extraordinar de buni. Iar în combinaţie cu berea au fost ca laptele de mamă!” a spus vizibil încântat Alberto, un italiano vero.

“Vă spun cu mâna pe pişcot că iniţial nu ştiam cum să îmi maschez ruşinea, pentru că ştiam că-s români, şi lumea deja făcea feţe-feţe, dar când am văzut că se îngrămădesc la coadă la mici am mers şi eu să cumpăr. Spre norocul meu, când a văzut că-s român, mi-a dat cinci mici gratis!” a spus încântat Daniel Rus, un blogger din Cluj.

Apropiaţii românului cu grătarul au declarat că omul şi-a scos pe lângă banii dați pe mici la Kaufland, şi banii de bilete, cazare şi drum, chiar dacă numai dus.

“Data viitoare voi fi mai pregătit!” a spus la final românul.

Înainte să părăsească scena, Robbie Williams i-a mulţumit românului, un mic pregătit de acesta ajungând la artist.