Sute de români care nu au urmărit meciul naționalei au primit un mesaj tulburător!

Sute de români care au ales să se delecteze la o piesă de teatru în loc să urmărească meciul naționalei României au văzut pentru câteva secunde imaginea Sabinei, fetița cu bentiță.

„Am citit în presă, dar am urmărit foarte puțin acest scandal al bentiței tricolore. Chiar ieri stăteam la un pahar de pălincă cu Gyuri, fratele meu de la alte mame, așa cum îi place lui să spună, însă nu i-am acordat prea multă importanță. Acum, după apariția fetiței, mă gândesc serios să-i spun Ghiță sau Gheorghe. Acel „Rușine să vă fie trădători ai tricolorului!” rostit de Sabina m-a pus serios pe gânduri”, a declarat Ion Românul la ieșirea din sală.

„Mi-e să nu fie un semn al sărăciei care va urma în această țară!” a spus, făcându-și cruce, doamna Iovian Laudiceea.

„Sper doar să nu pățesc ceva în următoarele 7 zile. Am văzut un film cu o fetiță care m-a speriat enorm. O săptămână n-am dormit deloc de frică. După ce li se arăta unor oameni, aceștia mureau în condiții foarte suspecte, după fix 7 zile!” a spus plângând tânăra Aglaia Popescu la ieșirea din sala teatrului.

Până la redactarea acestei povești, imaginea fetiței cu bentiță nu a reapărut pentru a-i cere detalii despre acest eveniment, astfel nu știm dacă apariția ei a fost un caz izolat sau dacă se va mai arăta și altor români.

*Dacă ai râs, să-ți fie de bine. Dacă nu, la fel.