Un cameraman al Transilvania Live și-a șocat colegii în ultima lui zi de muncă

Un cameraman al televiziunii locale Transilvania Live și-a șocat colegii în ultima lui zi de muncă. Acesta a venit îmbrăcat cu un hanorac ce avea pe spate sigla clubului de fotbal Universitatea Cluj, iar pe cap purta o șapcă roșie.

Când l-au văzut, colegii lui au crezut că a înnebunit. Se știa că aceste două piese vestimentare nu pot fi utilizate în clădirea televiziunii. „Când l-am văzut i-am zis: Bă, ești nebun? Poate te dă afară! Acum le-ai dat și motivul!, dar el mi-a răspuns senin că azi e ultima lui zi. Abia atunci am aflat că i s-a comunicat în ziua precedentă decizia concedierii.” a declarat unul din prezentatorii știrilor.

„Știam de când am acceptat acest post că U Cluj va putea fi cu adevărat cu mine abia după terminarea programului de muncă. Deși pe mulți dintre colegii mei i-am văzut pe stadion la meciurile lui U, pe unii chiar în galerie, aici toți evitau acest subiect. Nu puteam discuta cu nimeni pe tema asta. Nu cred că are rost să detaliez subiectul.” a declarat cameramanul. În timp ce se îndrepta spre ieșirea din clădire, și-a desfăcut hanoracul și ne-a arătat un tricou al Universității cu autograful lui Claudiu Niculescu. ”De când s-a deschis această televiziune, în fiecare zi am avut pe mine un tricou cu însemnele lui U. Într-un fel, pot spune că zi de zi le-am băgat dușmanul în casă!” a continuat cameramanul.

Încă nu e clar cum a reușit să treacă neobservat de oamenii de la securitate, însă bănuim ce tricou au și aceștia pe sub uniforma de muncă.

*Dacă n-ai râs, cu siguranță ai un motiv!