Cele mai vechi fosile au fost descoperite în mijloacele de transport în comun

O echipă de cercetători britanici și-a stabilit reședința în mai multe orașe din țară, având ca scop studierea fosilelor de pe teritoriul țării noastre. După cercetări care au durat doar 3 luni, concluziile trase au șocat întreaga lume științifică și de cercetare: cele mai vechi fosile se găsesc în mijloacele de transport în comun din România.

„Nici nouă nu ne-a venit a crede. După ce am investit sume imense în cercetare arheologică, în utilaje de săpat și încăperi pentru conservare, am descoperit că cele mai vechi fosile circulă în mijloacele de transport în comun din orașele din România. A fost cea mai puțin costisitoare investiție făcută de noi și care a avut rezultate imediate. Practic, tot ce a trebuit să facem a fost să cumpăram câte un bilet. Apoi, ca să fim și mai productivi, ne-am făcut abonamente. Cel mai încântat am fost când am întâlnit una de aproape 100 de ani. Se ținea foarte bine, ba chiar făcea scandal că tinerii circulă prea mult cu mijloacele de transport în comun.”

Întrebați cum vor schimba descoperirile de până acum, aceștia au declarat că încă nu au reușit să adune toate datele de la colegii lor, singurele date pe care le au fiind din orașele Cluj-Napoca, București și Timișoara. „Vă dați seama după ce vom primi datele și din celelalte orașe, cum se vor schimba datele problemei? Suntem absolut siguri: concluzia finală va fi una la care nimeni nu se poate gândi în acest moment!”

Dacă n-ai râs, cu siguranță ai un motiv!