Sute de mii de oameni se pregătesc să dea în judecată PROTV-ul!!!

Sute de mii de oameni nemulțumiți că sfârșitul lumii nu a avut loc pe 21 decembrie, așa cum au prezis mayașii, au decis să acționeze în judecată trustul PRO, pe motiv că acesta a complotat ca marele eveniment, anunțat de mii de ani, să nu mai aibă loc.

„Nu se poate așa ceva! Milioane de oameni din lumea întreagă au rămas cu ochii-n soare și cu părul vâlvoi, după ce apocalipsa mayașă nu a mai avut loc. Unii au cheltuit mii de euro pentru a se asigura că se află în locul potrivit unui sfârșit de lume, s-au pregătit cu cele cuvenite, și-au luat rămas bun de la cei dragi, ca mai apoi, a doua zi, să constate că toate acestea au fost în zadar!” a declarat Avocatul Diavolului, avocatul principal al sutelor de mii de nemulțumiți.

„Cu siguranță Trustul PRO, a ajuns la o înțelegere cu triburile mayașe de a amâna mult trâmbițata apocalipsă, promițând și dând certitudinea că Julie a lor, Julie Mayașa, va deveni Vocea României. Au năruit speranţele a milioane de oameni pentru audienţe! S-ar putea să nu mai apuc în această viață să văd cu ochiul liber o apocalipsă!” a declarat unul dintre cei a cărui vis fost năruit.

„Mii de fete au venit la mine cu ochii în lacrimi, pentru că nu au apucat să-și cumpere rochia de revelion, n-au acceptat nici o ofertă pentru petrecerea dintre ani, și toate astea pentru că în declarația de presă a mayașilor, acest moment nu trebuia să existe. Noi acum ce ne facem? m-au întrebat toate aceste femei.”, a declarat Ally Mcbeal, avocatul secundar al nemulțumiților.

Nici un reprezentant al Trustului PRO nu a putut fi contactat pentru o poziție oficială. Sursele noastre ne-au informat că aceștia încă lucrează la un pps cu cifrele de audiență pentru a se putea lăuda cu ele cât mai curând.

*Dacă n-ai râs, cu siguranță ai un motiv!