Cercetătorii bengalezi au descoperit că pe viitor nici un român nu se va mai naște virgin

Lumea medicală și societatea civilă au fost șocate de recenta declarație a cercetătorilor bengalezi, conform căreia nici un român, indiferent de orientările sexuale, de dreapta, de stânga, de centru-stânga, de centru-dreapta sau doar de centru, nu se va mai naște virgin.

”Am studiat timp de peste 23 de ani toate deciziile și acțiunile oamenilor politici din România și am constatat că aceștia au futut viitorul tuturor românilor, indiferent dacă sunt în viață sau sunt pe cale să primească una.” a declarat șeful cercetătorilor bengalezi. ”Nu cred că în acest moment se mai poate face ceva pentru îndreptarea acestei situații. Avem informații că inclusiv copiii care urmează să se nască în minutele următoare vor avea aceeași soartă. Poate doar schimbarea cetățeniei și emigrarea mai pot rezolva ceva.” a continuat cercetătorul bengalez, vizibil îngrijorat de această situație.

Reprezentanta unei asociații de femei se arată încântată de această descoperire considerând că în acest fel femeile nu vor mai avea presiunea societății de păstrare a virginității pentru ”domnul potrivit”, întrucât se știe că așa ceva nu există. ”Nu cred că vă dați seama cât de greu poți să convingi al zecelea bărbat că e al doilea. Experiența acumulată ne dă de gol. Nu putem fi rele cu ei să le spunem adevărul, dar nici nu putem să-i privăm de experiența dobândită.”

Cei mai fericiți se pare că sunt cei din Asociația Bărbaților Virgini, care în curând se va desființa din lipsă de membri. ”Vă dați seama câte răutăți am îndurat noi până acum? Sunt bărbați care până la 25 de ani nu au reușit să aibă nici o relație sexuală cu un partener de sex opus. Nici măcar de același sex. Au fost niște ani foarte grei pentru noi și ne bucurăm că pe viitor nici un bărbat nu va mai fi nevoit să treacă prin asta!” a declarat președintele asociației, un bărbat de 33 de ani.

Mai mult, într-un exces de entuziasm acesta a trimis o scrisoare Guvernului prin care solicita publicarea de urgență în Monitorul Oficial a acestei descoperiri, în speranța că ea va avea efect imediat și se va putea lăuda tuturor, pentru prima dată în viață, că nu mai e virgin.