Duminică ne vedem la semifinalele Cupei Liceelor

Penultima etapă a competiției dedicată liceenilor clujeni care iubesc fotbalul, are loc duminică, începând cu ora 10:00, la Baza Sportivă Unirea, din cartierul Mănăștur. Cele 4 echipe care se vor lupta pentru accederea în marea finală sunt Augustin Maior, LPS, Alexandru Borza si Informatică. Nu cred că se poate vorbi de o favorită, întrucât surprizele și răsturnările de situație de până acum, fac destul de dificile unele pronosticuri.

Dacă doriți să vedeți live două meciuri de fotbal, mult fair-play și goluri spectaculoase (pentru că până acum am avut parte de aceste ingrediente, ne bazăm că vor mai fi) sunteți așteptați începând cu ora 10:00 la meciul dintre echipele liceelor Augustin Maior și LPS, iar de la ora 11:00 la meciul dintre echipele Alexandru Borza si Informatică.

Acestea sunt ultimele meciuri care se vor disputa la Baza Unirea, finala mare, finala mică și meciurile demonstrative urmând a se juca marți, 5 iunie, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Și dacă am pomenit de meciurile demonstrative, trebuie să vă spun că echipa online-ului clujean Mediatic Online Cluj, proaspăta câștigătoare a Cupei Bloggerilor, va susține două meciuri demonstrative în compania fostelor glorii ale fotbalului românesc și a profesorilor de sport.

Așadar, vă așteptăm la meci și de ce nu, să ne faceți puțină galerie!