Ghiţă prins în offside chiar pe zebră

“Ţi-ar pica mâinile dacă m-ai aştepta şi pe mine într-o zi cu masa pusă?” Este întrebarea pe care Tina i-o pune lui Ghiţă de fiecare dată când ajunge acasă după o zi extenuantă, iar el e la calculator.

– Gata, îşi zise Ghiţă. Mâine când vine de la muncă o s-o surprind şi o s-o aştept cu masa pusă. Nici nu va şti ce a lovit-o.

Bineînţeles că a doua zi după ce a ajuns de la muncă Ghiţă şi-a deschis calculatorul şi a cam uitat de el. La un moment dat s-a deschis o fereastră pe monitor. Era Tina care i s-a plâns că e moartă de oboseală, dar mai ales moartă de foame. Atunci şi-a amintit că trebuia să facă ceva. A lăsat calculatorul şi s-a pus pe treabă. 😀

Când a ajuns Tina, în casă mirosea a mâncare. Masa era aranjată, iar Ghiţă şi-a invitat iubita să ia loc şi să mănânce împreună. Tinei nu-i veni să creadă că în sfârşit dorinţa i s-a îndeplinit.

– Vezi că nu e greu? Şi ţi-a ieşit chiar foarte bună. Tu găteşti mai bine decât mine. Să mai faci! zise Tina ridicându-se de la masă şi pupându-l pe frunte.

– Da, aşa e, i-a răspuns el. Iubita, e meci acuma. Pot…

– Hai, fugi! Ştiu că abia aştepţi să deschizi televizorul. Las că adun eu şi spăl şi vasele. Şi ca să vezi că apreciez gestul tău, duc eu şi gunoiul.

De data asta Ghiţă a fost cel care a luat-o în braţe şi a pupat-o. Apoi a dispărut la televizor.

Tina a strâns masa, a spălat vasele şi când să ducă gunoiul, ce să vezi: în coş erau nişte caserole şi un bon fiscal de la Zebra Catering.

– Să-i fac scandal? Hai să apreciez că măcar şi-a dat interesul.