Miercuri avem etapă! U Cluj joacă cu Astra

Chiar dacă e mijlocul săptămânii, Clujul se îmbracă din nou în alb și negru pentru meciul U Cluj – Astra Ploiești din etapa a XXII a Ligii I de Fotbal. Este primul test pe care noua echipă tehnică îl va susține în fața propriilor suporteri.

Universitatea Cluj are nevoie de tine și de susținerea ta. Deși e cea mai cunoscută, ”U” nu este doar o vocală. Asta a arătat un grup de 14 fete care a dat glas geleriei la meciul de sâmbătă, arătând că nici distanţa şi nici măcar sancţiunile impuse clubului advers nu lasă echipa Clujului fără susţinere. Cele 14 fete au arătat lumii că nimic nu poate sta în calea devotamentului pentru culori, pentru simbol, iar “Haide U şi de mere şi de nu!” nu sunt doar simple vorbe.

Alătură-te lor şi arată că la Cluj este una din cele mai frumoase galerii din ţară. La fiecare meci.

Și acum să trecem la partea în care voi puteți câștiga bilete la acest meci. Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți ce așteptări aveți de la noul staff tehnic și ce considerați că ar trebui să schimbe în jocul echipei sau în alcătuirea ei, pentru a obține rezultate mai bune. Asta până mâine la ora 12, când cu ajutorul random.org voi stabili doi câștigători a câte două bilete. Baftă!

update: câștigătorii de azi sunt Mihaela Nistor și Cristian Pop. Vă mulțumesc pentru participare și vă mai aștept și pe viitor să-mi luați biletele.