Suntem invitaţi din nou la Cupa Liceelor

În perioada 19 mai – 5 iunie va avea loc ce-a de-a 8-a ediţie a Cupei Liceelor la fotbal, cea mai populară competiţie şcolară ce pune faţă în faţă echipele liceelor clujene.

Ultima ediţie a fost câştigată de cei de la Angel Saligny, după ce s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Augustin Maior. Tot atunci aţi putut urmări la lucru şi o echipă a online-ului clujean, care a disputat două meciuri demonstrative cu echipe formate din profesori de sport şi foşti fotbalişti. Meciurile au putut fi urmărite în direct pe TVR Cluj.

Şi în acest an organizatorii şi-au amintit de noi, ăştia cu tastatură şi smartphone. Ne-au invitat şi trebuie să-i onorăm cu prezenţa. Mai mult, trebuie să facem o figură mult mai frumoasă, iar asta înseamnă că trebuie să ne apucăm de treabă. Începem antrenamentele fizice în care cel mult o să râdem de fizicul nostru, continuăm cu discuţii tehnico-tactice din spatele unei halbe şi terminăm cu sedinţe de analiză a DVD-urilor cu adversarii (recunosc, asta e doar să-mi faceţi mie trafic 😀 ).

Mulţumim Ovidiu pentru invitaţie şi promitem că vom fi la înălţime! (dacă din echipă nu va lipsi Emil)