#fotbalcluj la Cupa Liceelor

Pentru cei care nu știu sau au uitat, echipa #fotbalcluj a onlinerilor clujeni a participat, în calitate de invitat, la Cupa Liceelor de a cărei organizare s-a ocupat și în acest an Ovidiu Blag, unde a susținut două meciuri demonstrative, unul cu o echipă a profesorilor de sport, iar celălalt cu o echipă a foștilor jucători ai lui U Cluj. Finala cupei și meciurile demonstrative au avut loc la Sala Sporturilor și au fost transmise în direct de TVR Cluj.

După mai bine de o lună de zile de când Bogdan Roșca a cărat după el dvd-ul cu înregistrarea, ne-am întâlnit într-un final și am reușit să pun mâna pe înregistrare. O văzusem la Ovidiu Blag, mai poate fi văzută integral la el, dar o voiam și pentru mine. Am reușit să editez înregistrarea și am selectat din ea doar minutele în care online-ul clujean își demonstra abilitățile fără a avea o tastatură prin apropiere. Deși am mai văzut-o, abia sâmbătă seară am sesizat prezentarea lotului pe care comentatorii TVR Cluj au făcut-o. Merită să o ascultați, la fel cum merită să urmăriți întreaga partidă pentru golurile de senzație marcate de Bogdan Roșca (studentul nu jurnalistul) și Emil Moldovan, dar și pentru finalul dramatic al meciului.

Din păcate youtube nu acceptă mai mult de 15 minute (clar nu e femeie), trilulilu nu acceptă formatul divx, așa că am fost nevoit să împart înregistrarea în două.

Prima parte

și continuarea

Și de această dată, Ancada a fost alături de noi și ne-a oferit echipamentul. Îi mulțumim încă o dată și sperăm într-o colaborare bună și pe viitor.