Susțineți echipa la ultimul meci din acest an pe Cluj Arena. U Cluj-Mioveni

Update: Cele două bilete merg la Rareş. Vă mulţumesc pentru participare şi vă aştept şi în retur să-mi luaţi biletele pentru meciurile lui U de acasă. Haide U!

Duminică, U Cluj joacă ultimul meci din acest an pe Cluj Arena în compania celor de la Mioveni. Înainte să aflați ce trebuie să faceți pentru a primi cele două bilete cu care sper că v-am obișnuit până acum, vreau să vă spun ce mi-aș dori de la acest meci în afară de victoria studenților.

Aș vrea să văd un stadion plin. Un stadion care să cânte și să-și încurajeze favoriții. Un stadion care să uite ratările lui Niculescu, jocul prost făcut de Cristea, schimbările neinspirate ale lui Badea sau rezultatele din ultimul timp. Aș vrea să văd un stadion care să se bucure de fotbal și care să mulțumească jucătorilor pentru bucuriile pe care le-au avut împreună de atâtea ori până acum.

Echipa trece prin momente nu tocmai bune și cred că e momentul ca suporterii să pună în aplicare sloganul pe care îl folosesc cu atâta mândrie ”Haide U, și de mere și de nu!”.

Biletul e doar 10 lei. Și la fel cum weekendul trecut a făcut fericit un suporter, care va pleca de Crăciun la Viena, la fel o va face și acum, pentru că va trimite un suporter+1 de Revelion la Roma.

Și acum să revenim la partea în care eu vă dau două bilete la acest meci.

Tot ce trebuie să faceți este să-mi spuneți într-un mod foarte civilizat și argumentat de ce considerați că antrenorul Ionuț Badea trebuie să plece sau să rămână la echipă. Concursul este valabil până sambătă la ora 18, iar random.org va decide comentariul câștigător. Dacă nu este prea mare deranjul, după ce lăsați comentariul vă rog să-mi trimiteți un mail cu numărul de telefon, ca să-mi fie mai ușor să dau de voi în cazul în care random vă scoate câștigători. Promit că nu vă sun noaptea la 12. Doar la 3 dimineața. 😆

Haide U!