Din nou SMS Cluj

De această dată, din cauză că nu am putut să îmi iau liber o zi întreagă, am fost prezent doar două ore. Nu suficient pentru întregul eveniment, dar suficient pentru a-i urmări pe clujenii Andrei Crivăţ, TVdece, Marian Hurducaş, Gaben (clujean prin adopţie 😀 ), Katai Robi şi Ciulea.

Fiecare dintre ei au avut un început dominat de emoţii, dar au scăpat relativ repede de ele, iar prezentările au decurs bine.

În acest moment, fără să caut prezentările lor, pot spune că mi-au rămas în memorie încheierile prezentărilor lui Gaben şi Robi. Au avut acel moment cu care au reuşit să facă uitate secundele în care timbrul vocii, mimica feţei sau gestica mâinilor le-au trădat emoţiile.

Robi a avut ideea genială de a pune în paralel la treabă  un reprezentant al bloggerilor de succes şi pe o parte a celorlalţi bloggeri prezenţi în sală. Misiunea: să facă avioane din hârtie. Scopul: să demonstreze că şi bloggerii mici pot să producă o cantitate mare de conţinut. Cred că e clar cine a câştigat. Doar de această dată. Idea şi mesajul au fost foarte bune, dar în online, lucrurile rămân ca până acum.

Gaben a încheiat în stilul propriu, cu un video. De fapt un tutorial despre cum se bea corect pălinca de prune. Dacă pentru noi ardelenii graiul lui ne provoacă râs, nici nu vreau să ştiu cum reacţionează cei pentru care ardeleneasca e limbă străină.

Apoi m-am întors la muncă.

Din punctul meu de vedere alegerea celor 6 bloggeri a fost una potrivită. S-au descurcat bine şi au dovedit că Revisa Biz nu a greşit că le-a acordat credit. Ştiu că de cele mai multe ori majoritatea bloggerilor aşteaptă sfaturi de la oameni cu o mai multă experienţă în domeniu. De această dată au putut afla cum au evoluat unii bloggeri de la stadiul de bloggeri cu o comunitate mică creată în jurul blogurilor, la bloggeri cunoscuţi organizatori de evenimente, campanii sau piese importante din festivaluri. Uneori e bine când lucrurile se fac şi într-un alt mod. In my opinion.