Şi sub Tâmpa şi sub Feleac

A fost şi a doua ediţie a Cupei Bloggerilor, mult mai echilibrată şi cu echipe foarte motivate de a pune mâna pe trofeu. Pentru două zile cartierul general al bloggerilor şi twitteriştilor s-a mutat la Cluj. Bucureştiul şi Clujul au avut în competiţie câte două echipe, iar Baia-Mare şi Oneştiul câte una.

Echipa campioană en-titre, cu acelaşi nuceleu, dar cu 3 jucători noi şi cu un nume nou faţă de ediţia trecută, Mediatic Cluj, pornea cu gândul de a păstra trofeul. Şiam că va fi greu, aveam adversari puternici şi motivaţi, dar asta nu ne-a făcut să ne pierdem speranţele.

Exact ca şi la precedenta ediţie, finala a pus faţă în faţă echipa Mediatic Cluj şi SmartGhifts Bucureşti. Orgoliile au fost mari de ambele părţi, dar la fluierul final al arbitrului tabela arăta 1 în dreptul echipei Mediatic Cluj şi 0 în dreptul echipei SmartGhifts Bucureşti. Aşadar am reuşit, deşi nu a fost deloc uşor, să păstrăm trofeul la Cluj.

Ca şi la precedenta ediţie, cel mai aşteptat meci a fost cel al fetelor. Toată lumea aştepta golurile în speranţa că vor vedea tricouri părăsind trupurile jucătoarelor. Frigul le-a cam stricat planurile.

 

Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă Cezar, Bogdan sau Pandutzu nu s-ar fi ocupat de organizare. Ei sunt cei care au dus greul acestui eveniment şi merită toate felicitările noastre. Ei au găsit locul pentru desfăşurarea meciurilor Baza Unirea şi sponsorii evenimentului Canyon, Activia, Banca TransilvaniaBergenbierGSPEtarget L.A. Fuel si Zorilestore.ro

A fost pentru prima dată când unul dintre componenţii echipei Mediatic Cluj a fost şi sponsorul echipei. Tudor s-a ocupat de tot ce ţine de echipament. Pentru asta merită mulţumirile noastre. Iar dacă vreodată veţi avea nevoie de servicii pentru web design sau web development, aruncaţi o privire pe site-ul Mediatic. Cu siguranţă veţi găsi acolo ceea ce căutaţi.

Aşteptăm cu interes următoarea ediţie. Chiar dacă avem 3 trofee, vitrina echipei #fotbalcluj mai poate găzdui câteva.