Ce cumpără piţipoancele

Sâmbătă seara am fost în Auchan. După ce am plimbat căruciorul printre rafturi şi am mai pus câte ceva în el (încă nu e gata criza, da?), ne-am îndreptat spre casă. Aveam o singură persoană în faţă. După dimensiunea tocurilor, a cantităţii de acualeră de pe faţă şi a modului în care era trântită, dar mai ales după felul cum îşi ţuguia buzele nu puteam să nu îi pun eticheta de piţipoancă. Asta e, mi se mai întâmplă. Am aruncat puţin privirea la ce a cumpărat şi am rămas blocat: o sticlă de Red Label, una de Jim Beam, una de Jack Daniel´s, una de vodcă Absolut, una de Martini Bianco, vreo 6 doze de RedBull şi 5 sau 6 cutii de prezervative Durex. Mi-au trecut rapid nişte idei prin scăfârlie.

Prima a fost că barul familiei plin de clienţi a rămas fără alcool şi au trimis-o la cumpărături, că doar clientul trebuie satisfăcut mereu cu servire promptă şi pe gustul său.

A doua, că urma să dea o petrecere în cinstea promovării examenului de bacalaureat, iar cum nu a găsit baloane, a luat prezervative. Ce, alea nu se pot umfla?

A treia, că firma la care munceşte a trimis-o să refacă stocul pentru protocol.

Apoi am observat şi nişte creme şi să mor io dacă am ştiut la ce să mă mai gândesc…

Şi ca să nu pun doar acest text neinteresant, am căutat pe google o poză pentru această postare. Am scris pitipoanca şi am dat enter.

Rezultatul: