Mai avem nevoie de indicatoare rutiere?

Uneori mă întreb dacă nu e o cheltuială suplimentară amplasarea indicatoarelor rutiere. Că sunt indicatoare de avertizare, de informare sau de reglementare, se pare că tot mai puţini dintre posesorii de permise le şi respectă, de parcă şcoala de şoferi ar fi doar de formă. Multe accidente s-au întâmplat tocmai din cauza nerespectării acestor indicatoare.

Din punctul meu de vedere, indicatorul care îţi impune o anumită viteză, cretină de altfel pentru unele segmente de drum, este cel mai dificil de respectat, dar celelalte chiar nu văd de ce nu ar putea fi respectate. Şi vreau să cred că nu toţi şi-au luat permisele în judeţele cu probleme.

Cât de greu este să respecţi un indicator care te informează că acel loc de parcare este destinat unor persoane cu handicap? Normal că sunt mai comode pentru oricine prin poziţionarea lor, dar tocmai asta este scopul destinaţiei lor.

era trecut de ora 18:30. oare e plătit pentru orele suplimentare?

Mai rămâne o singură întrebare: omul are un handicap al bunului simţ sau EON este o firmă care îşi respectă angajaţii indiferent de integritatea lor fizică … şi morală?