Se întâmplă la Cluj

Nu ştiu cum se vede din afară, dar cred că dacă nu aş locui la Cluj, cu siguranţă mi-aş dori să locuiesc aici. Dacă nu te impresionează că e un oraş frumos, evenimentele faine care se organizează şi mai ales oamenii faini care locuiesc aici cu siguranţă te-ar face să te răzgândeşti.

Lumea ştie să îmbine perfect utilul cu plăcutul fie că e vorba de oameni, fie că e vorba de necuvântătoare sau pur şi simplu dacă e vorba de întâlniri de socializare.

Vineri lumea se adună în Le General pe Eroilor pentru o petrecere dată în cinstea câinilor care salvează vieţile oamenilor prinşi sub dărâmături, pierduţi prin munţi sau prăbuşiţi în locuri greu accesibile, sau care luminează vieţile unor copii cu dizabilităţi prin simpla lor prezenţă. Ştim toţi că un suflet blând înseamnă mult. Intrarea la petrecere e 5 lei. Ca şi cum ai face cinste unui câine salvator cu o bere. Nu e mult, nu? Şi cu siguranţă merită. În plus vă aşteaptă o mulţime de surprize la bar.

Apoi sâmbătă Clujul va relansa domeniul construcţiilor, prin realizarea celui mai mare robot din pachete de ţigări. Eu îs tare curios să văd rezultatul. Cert e că ideile bune din on-line-ul clujean vin pe filiera celei mai simpatice televiziuni TVdece, susţinute de această dată de CD Radio (care dacă nu aţi sesizat are aceleaşi iniţiale ca subsemnatul 😀 ) şi găzduite de food court-ul de la Polus. Poţi pune şi tu umărul la realizarea acestui record sub atenta supraveghere a inginerului Dragoş Mone, dar trebuie să îţi anunţi intenţia printr-un comentariu. Nu ştiu dacă se contabilizează şi cele lăsate aici, aşa că vă îndrum să le lăsaţi aici. Chiar dacă nu vrei să pui mâna la realizarea acestui record, dacă eşti în zonă pe la ora 15:00 ar fi păcat să pierzi o distracţie pe bune. Aşa că…ne vedem acolo!

No, apoi noi suntem din Cluj şi puteţi să ne invidiaţi o ţâră! 😀