Alegerea perfectă de mărţişor!

De ce să alegi un mărţişor care să fie purtat la începutul lui martie şi apoi pus într-un sertar spre uitarea veşnică? Doar de dragul de a fi în rând cu lumea sau cu tradiţia? Depinde de fiecare, dar nu strică să dai puţin din coate să iasă ceva…altfel.

Mie nu îmi plac lucrurile comune. Cel puţin pentru persoanele cu adevărat importante, trebuie să aleg ceva special, de care să îşi amintească mereu cu plăcere. Anul trecut am pus celebra aţă în cele două culori moşcraciun-iste pe două bilete de avion Cluj-Florenţa. Anul ăsta trebuia să fie la fel o alegere deosebită, aşa că am început căutările din timp. Şi ce credeţi că am descoperit? Normal, un site. Siteul lui Vixy. Este imposibil să nu găseşti ceva care să nu fie pe placul persoanei dragi. Şi chiar dacă imposibilul se întâmplă, cu un simplu mail se rezolvă. Eu am vrut un beagle şi l-am primit. Comandă specială, onorată aşa cum se cuvine şi împachetată corespunzător. Reacţia? Vă recomand să încercaţi pe propria piele 😉

De la Vixy puteţi lua cadouri pentru 14 sau 24 februarie, 1 si 8 martie sau pentru orice zi a anului în care consideraţi că cineva drag merită o atenţie în plus. Sper că v-am fost de folos.