Hrană pentru căţei

Într-o zi, in timp ce mâncam foarte sănătos într-un mall din Cluj, mă luară gândurile: De ce nu se amplasează nişte containere pentru colectarea resturilor alimentare, mai exact pentru oase?

Imediat mintea a început să complice lucrurile. Off!! e necesar să fie îndeplinite câteva condiţii: să fie conectate la reţeaua de aerisire, să fie curăţate zilnic şi foarte important, lumea să se deranjeze să le separe de celelalte resturi şi să le pună în acele containere special amenajate.

În jumătate de oră, cât am poposit la maaalll, s-au adunat peste 50 de clienţi înfometaţi. Fiecare a plecat de la casă cu cel puţin două aripi picanteee, pulpe sau orice altă combinaţie de mâncare pe bază de carne de pui, din care rezultă ….aţi ghicit: OASE!! Vă daţi seama câţi căţei necăjiţi de soartă ar flutura veseli din codiţe dacă această delicatesă ar ajunge la ei?

Pe sistemul nimic nu se pierde totul se transformă, poate o asociaţie care îşi desfăşoară activitatea în apropierea unui asemenea mall se va gândi să ia în calcul şi o asemenea variantă.

Cassa Loco – La Mall