Despre contracepţie, altfel

Acum ceva vreme, Zicu, partea masculină a TVdece-ului, mi-a trântit o leapşă în care ar trebui să vă spun câte ceva despre altfel de metode contraceptive. Ştiţi voi, alea care te ajută să nu devii om cu responsabilităţi importante, înainte să fii pregătit pentru ele.

Este ştiut că nici o metodă din cele prezente pe piaţă nu este 100% sigură, dar cea despre care vă voi spune, şi mă voi limita la una singură, cred că ar fi 99,999999% sigură. Dacă se respectă întocmai indicaţiile se poate transforma în cea mai sigură metodă contraceptivă.

Doamnelor şi domnilor, vă prezint Metoda presiunii!

E nevoie de două pastile de algocalmin, care se utilizează doar de către femeie. Se administrează pe rând, dar la un interval de timp foarte scurt. Prima pastilă se aşează între genunchi şi se strânge foarte tare. Cea de-a doua, se aşează între fese, exercitându-se asupra ei o presiune egală cu cea aplicată asupra primei. Este foarte important, ca cele două pastile să rămână la locul lor indiferent de poziţia folosită. Simplu, nu?

Dacă cineva vrea să încerce această metodă, o face pe proprie răspundere. Totuşi mai bine vă bazaţi pe cele deja cunoscute şi pe care cel puţin vreau să cred că le ştiţi cu toţii.