90 de codiţe fluturânde transmit “Mulţumesc!” susţinătorilor campaniei “Dacă iubiţi căţeii”

Azi a fost ziua cea mare. Am dus mâncarea donată ieri în Iulius Mall, la Asociaţia Trei Fraţi Pătaţi din Turda. Mi-aş fi dorit să fiţi şi voi acolo să-i vedeţi bucurându-se.

Pe lângă toate problemele legate de lipsa hranei, a adăposturilor sau a spaţiului de cazare, acestor căţei le lipseşte şi altceva: afecţiunea unui stăpân. Să nu mă înţelegeţi gresit! Ei sunt iubiţi şi acum, iar doamnele Carla şi Brânduşa se ocupă de ei ca de proprii copii, dar cel mai bine ar ca fiecare fi să aibă stăpânul lui. Atunci ar fi cu adevărat fericiţi.

Nu e greu deloc să ajungeţi la ei. Înainte de ieşirea din sensul giratoriu spre Câmpia Turzii veţi vedea o poarta mare gri. Acolo locuiesc 90 de suflete care abia aşteaptă să primească vizite.

Mă bucur că am luat parte la această acţiune, că am avut ocazia să văd şi să cunosc tineri care se implică în asemenea activităţi şi cărora le pasă. Mai am încă o speranţă, că modul de gândire Şi mie ce-mi iese?! va dispărea complet din mintea românului şi că măcar copiii noştri vor fi educaţi în spiritul voluntariatului.

Mai multe poze puteţi vedea la Alex Bartiş.