Noua emisiune de vineri seara, în grila PRO TV: Miniștrii României

În studiourile din Buftea, o mulțime de concurenți așteaptă cu emoție să intre la audițiile pe nevăzute. În camera de audiții, Cioloș tronează singur pe scaunul roșu, așteptând concurentul ideal pentru guvernul său.

Tânărul Andrei Baciu, vizibil emoționat, intră și își începe audiția. Cioloș face ochii mari, iar pe fața lui se observă că ”îi plaace”. Încântarea lui Cioloș crește cu fiecare cadru, cu fiecare idee prezentată de Andrei. Mâna lui se poziționează deasupra butonului. Și zbaaang!!! Scaunul se întoarce. Pe chipul lui Andrei se citește bucuria.

„Bravo, tinere! Îmi place ce-am auzit. Îmi place spiritul tău tânăr. Te vreau în echipa mea!”

Nici nu apucă sa termine de zis asta, ca Cioloș se schimbă la față: ”Bai, ce bine arată ăsta! Ia te uita ce pătrățele pe abdomenul lui! Sigur arată perfect în chiloti! E prea bun să fie adevărat!”

”Mnooup! Cred că m-am răzgândit! Îmi pare rau! Am apăsat fără să vreau pe buton!”

Pe chipul lui Andrei se citește dezamăgirea. Lumea e debusolată. În culise, Cioloș încercă să-și explice decizia “Eu l-am luat, dincolo de aceste lucruri, pentru experienţa pe care am văzut-o, nu am avut aceste detalii în CV-ul pe care mi l-a prezentat, dar am văzut experienţa şi din discuţiile pe care le-am avut cu el mi s-a părut că sunt anumite idei interesante. Mi-am asumat propunerea şi îmi asum şi decizia de a-l scoate de pe listă”.

Tot în culise, Andrei Baciu declară „Normal că sunt dezamăgit! Dacă știam, mergeam direct la X Factor!”